Головна » 2019 » Вересень » 24 » Підготовка до ЗНО - 2020
2:03 PM
Підготовка до ЗНО - 2020

До уваги учнів 11-х класів закладів ЗСО, учнів закладів ПТО та закладів ВО І-ІІ р.а., які здобувають загальну середню освіту у 2020 році, їх учителів та батьків

Ресурси, які пропонують матеріали щодо підготовки до ЗНО у 2020 році.

1. Електронні видання (найпопулярніші в мережі Інтернет, окрім них є й інші, шукаємо):

1.1. Сайт Українського центру оцінювання якості освіти (розділ "Підготовка до ЗНО - Тести минулих років": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення (БЕЗКОШТОВНО !!!) Зверніть увагу !!!

1.2. Сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти (розділ "Тренувальне онлайнове тестування": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення (БЕЗКОШТОВНО !!!) Зверніть увагу !!!

1.3. Сайт "Освіта.UA": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення".

1.4. Сайт "Prometeus": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.5. Сайт "ЗНОклуб": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.6. Сайт "Be smart": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення
1.7. Сайт "iLearn": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.
1.8. Сайт "WOMO": перейти за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

 

2. Друковані видання (авторів подаємо в порядку, який відповідає українському алфавіту). Гіперпосилання подаємо ті, які видала пошукова система, їх у мережі чимало, послуговуйтесь будь-якими.

 

1.1. Українська мова та література:

1.1.1.1 Авраменко О. Блажко М. Українська мова та література. І частина: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.1.2 Авраменко О. Блажко М. Українська мова та література. І частина: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.2. Білецька О. Українська мова. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.3. Витвицька С. Українська література. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.4. Данилевська О. Українська мова. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.5. Заболотний О., Заболотний В. Українська мова та література. Повний курс підготовки: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.6. Лазарчук Л.Готуємось до незалежного оцінювання з української мови та літератури: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.7. Молочко С. Українська література. ЗНО-2020: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.1.8. Автор Назва: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

 

1.2. Математика

1.2.1. Автор відсутній Математика. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.2.2. Гайштут О., Ушаков Р., Шамович О. Математика. Повний курс підготовки для вступу до вищих навчальних закладів: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.2.3. Гальперіна А. Математика. Тестові завдання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.2.4. Істер Математика. Довідник + тести: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.2.4. Капіносов А. Математика. Збірник тестових завдань: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.2.5. Клочко І Математика. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.2.6. Автор Назва: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

 

1.3. Історія України

1.3.1. Власов В., Кульчицький С. Історія України: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.3.2. Гісем О. Історія України. Абетка: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.3.3. Гісем О. Історія України. Збірник тестових завдань: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.3.4. Земерова Т. Історія України. Довідник: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.3.5. Панчук І. Історія України: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

 

1.4. Фізика

1.4.1. Альошина М. Фізика. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.4.2. Божинова Ф., Соколович Ю. Фізика. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.4.3. Мойсеєнко І. Фізика. Довідник + тести: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.4.4. Струж Н. Фізика. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.4.5. Автор Назва: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

 

1.5. Хімія

1.5.1. Автор Назва: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.5.2. Дячук Л. Хімія. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.5.3. Прибора Н. Хімія (2019): перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.5.4. Титаренко Н. Хімія. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.5.5. Ярошенко. Хімія. Довідник та тести: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

 

1.6. Біологія

1.6.1. Барна І. Біологія. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.6.2. Біда О. Біологія. Комплексне видання (2019): перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.6.3. Сліпчук І Біологія (2019): перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.6.4. Соболь В. Повний курс біології. Структурований довідник: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.6.5. Яковлева Є. Біологія. Збірник тестових завдань: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.


1.7. Географія

1.7.1. Автор відсутній Географія. Типові тестові завдання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.7.2. Заячук О, Кузишин А. Географія: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.7.3. Масляк П., Капіруліна С. Географія. Тести: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.7.4. Надтока О. Географія. Збірник тестових завдань: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.7.5. Стадник О. Географія. Комплексне видання (2019): перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення

 

1.8. Англійська мова

1.8.1. Автор відсутній Oxford Exam Trainer для ЗНО Student's Book: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.8.2. Валігура О., Давиденко Л. Англійська мова. Комплесне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.8.3. Доценко І.В., Євчук О.В. Англійська мова (Рівень В 1): перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.8.4. Доценко І.В., Євчук О.В. Англійська мова. Довідник + тести: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.8.5. Доценко І. Англійська мова. Тренажер: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.8.6. Ільченко В. Англійська мова. Експрес-підготовка: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення

 

1.9. Німецька мова

1.9.1. Бережна В. Німецька мова. Таблиці та схеми: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.9.2. Грицюк І. Німецька мова. Комплексне видання: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.9.3. Кордуп Р. Німецька мова. Таблиці та схеми: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.9.4. Матієв Р., Смолій М. Німецька мова. Комплексне видання (2019): перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

1.9.5. Смолій М. Німецька мова. Довідник для підготовки до ЗНО: перейти для перегляду за цим гіперпосиланням на сайт оригінального повідомлення.

 

Переглядів: 272 | Додав: Iruna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar